Les Cabines Istria mesuren 2.000 mm d’alçada i es recolzen a terra mitjançant potes regulables.

Aquest muntatge aporta la màxima ventilació a un conjunt de cabines. Les potes poden subministrar en acer inoxidable AISI-316 o bé en material plàstic de color negre. La resta de ferramentes se subministra en acer inoxidable AISI-304.

Els perfils d’unió panell-paret i panell-panell són d’alumini extrusionat, dissenyats específicament pel departament tècnic de SYSTEMATIC HPL LOCKER SL. L’acabat és anoditzat inox, i es fixen mitjançant cargols també inoxidables. A la coronació de la cabina es fa servir un perfil romboidal d’alumini extrusionat que és reversible i permet encaixar un tauler de tancament a la part superior de les cabines, si així es desitja. Aquest últim perfil aporta rigidesa al conjunt frontals-portes.

Cabines fenòliques per dutxes i wc
Vista frontal cabina fenòlica amb la porta oberta

Les portes es munten al cos de la cabina mitjançant quatre frontisses, el que millora la rigidesa de la unió i principalment manté recta la porta davant de possibles moviments de torsió. Tant les portes com els frontals on encaixen estan mecanitzats en «Z» de manera que superfície conjunta està enrasada i sense escletxes. Existeixen versions estàndard de portes de 600 mm, 700 mm i 850 mm d’ample.

Existeixen 12 colors de sèrie per al tauler fenòlic de les cabines (vegeu “Carta de colors“) però sota demanda, poden fabricar-se amb qualsevol acabat. Els gruixos oferts són 10 mm en instal·lacions econòmiques i 13 mm com a valor recomanat. A l’interior de les cabines poden muntar bancs, lleixes saboneres, mecanismes de filtre i qualsevol altre accessori que es desitgi.

5 cabines fenòliques color vermell
CARACTERÍSTIQUES GENERALS
Cabina fenòlica model Istria Detalls